Slide 1
Open-Mesh is bij ons in 2024 nog steeds leverbaar zonder maandelijkse kosten

gratis cloudtrax licentie

Slide 3

OM2P

OM2P-HS

G200

De volgende Open-Mesh hardware is beschikbaar

OM2P
OM2P-HS(v1)
G200

Slide 2
Eenvoudig beheer
via de Cloud

www.cloudtrax.com

Slide 4
De toekomst van Open-Mesh is ...
Plasma-Cloud

Doorgaan met een cloudportal zonder maandelijkse kosten per accesspoint.

previous arrow
next arrow

Over Cloudwim

Cloudwim is een Open-Mesh distributeur. Deze website bevat informatie over de Open-Mesh producten. De officiële Open-Mesh website kan hier gevonden worden. De cloudwim website kan hier gevonden worden. 

OPEN-MESH.NL HEEFT ZEER GROOT GEKOCHT

Bepaalde Open-Mesh hardware is in 2024 ook bij ons verkrijgbaar zonder maandelijkse Datto abonnementskosten.
(alleen nog OM2P en G200 leverbaar)
Overstappen naar de Datto-abonnementsformulieren is dus niet nodig.

Met Cloudtrax heeft u de mogelijkheid om heel gemakkelijk en tegen lage kosten een hotspot-netwerk te exploiteren. De controller bevindt zich in de cloud en is webgebaseerd toegankelijk. Zo heb je geen extra hardwarecomponenten nodig en heb je de mogelijkheid om je netwerk overal met internettoegang te beheren en configureren.

Uitermate geschikt voor campings, hotels of kantoren die hun gasten internettoegang willen bieden en de gasten volledig gescheiden willen houden van het interne bedrijfsnetwerk.

De units zijn echter ook bij uitstek geschikt om als normaal wifi access point voor bedrijven of particulieren te gebruiken. Met name de uitzonderlijk goede wifi-eigenschappen, de lage prijs en de eenvoud van het aansluiten en beheren van de openmesh-apparaten verbaast veel mensen (echte plug & play).

De OM2P / OM2P-HS / A42 / A62 open-mesh accesspoints zijn speciaal ontworpen voor Cloudtrax en kunnen op hoog vermogen zenden zodat een groot gebied bestreken kan worden.

Eén unit hoeft alleen fysiek met internet te zijn verbonden met een kabel en daarna kan het ontvangstbereik worden uitgebreid door simpelweg extra Open-Mesh access points toe te voegen. Deze access points maken vervolgens een draadloze verbinding (mesh) met de router die met de kabel is verbonden. Door de mesh-functionaliteit zien de access points elkaar automatisch en sturen deze berichten naar elkaar door.

Er zijn ook buitenbehuizingen verkrijgbaar waarmee de unit(s) ook gemakkelijk buiten opgehangen kan worden. 

Naast de access points heeft Open-Mesh ook een cloud beheerde router en cloud beheerde POE switches.

Klik hier voor meer video’s

CLOUDTRAX

2_160

ZEG VAARWEL TEGEN ON-SITE CONTROLLERS

Waar vroeger een speciale on-site controller voor nodig was, kan nu worden beheerd via de cloud en uw internetbrowser. CloudTrax is krachtig genoeg om aan de eisen van IT-professionals te voldoen, terwijl het ook wordt ingezet door iemand met weinig tot geen netwerkervaring. Open-Mesh bewijst hoe eenvoudig robuust netwerkbeheer kan zijn. En de prijs? Het is gratis: elke Open-Mesh-hardware wordt geleverd met een lifetime CloudTrax-licentie.

3_160

VIER SSIDS. EINDELOZE MOGELIJKHEDEN.

Met de Cloud Controller kunt u vier unieke netwerken creëren, bijvoorbeeld voor een "openbaar" en een "privé" netwerk. Het openbare netwerk kan worden aangepast met krachtige captive portal-functies (welkomstpagina), terwijl uw privénetwerk naadloos kan werken als een uitbreiding van uw LAN. Elk netwerk kan onafhankelijk worden hernoemd, zichtbaar of verborgen worden gelaten en open worden gelaten of met een wachtwoord worden beveiligd met WPA / WPA2-codering.

5_160

UW NETWERK. JOUW MERK.

Met CloudTrax heeft u de mogelijkheid om heel eenvoudig en gebruiksvriendelijk uw eigen welkomstpagina op te zetten. Hier vult de gebruiker een inlogcode en wachtwoord in om toegang te krijgen tot het netwerk. Met een ingebouwde WYSIWYG-editor past de beheerder het uiterlijk van de welkomstpagina van het netwerk naar eigen inzicht aan. Ontwerp je eigen pagina in de stijl van je website, of ga aan de slag met een van de vele mooie sjablonen die automatisch de schaal aanpassen aan laptops, tablets en smartphones. Eenmaal verbonden, kunnen gebruikers worden omgeleid naar elke pagina die u kiest.

4_160

BEËINDIG HET NETWERKMISBRUIK

Met de cloud controller kun je upload- en downloadlimieten per gebruiker instellen, zodat er voor iedereen voldoende bandbreedte beschikbaar is. Met inzicht in het datagebruik van elke gebruiker kun je handmatig individuele netwerkmisbruikers blokkeren. Er zijn ook opties voor de zwarte lijst en de witte lijst. Bovendien analyseert CloudTrax nu automatisch al het netwerkverkeer met Layer 7-pakketinspectie waarmee automatische limieten kunnen worden opgelegd voor lastige applicaties.

cloudtraxusage_160

MAAK KENNIS MET UW NETWERK

CloudTrax laat in realtime precies zien wat er op uw netwerk gebeurt, zodat u uw gebruikers, toegangspunten en bandbreedte als nooit tevoren kunt beheren. Met bandbreedtebewaking en diepe pakketinspectie ziet u welke applicaties uw bandbreedte gebruiken en wanneer uw piektijden zijn. De weergave van WiFi-gebruikers geeft u volledig inzicht in de apparaten in uw netwerk, inclusief besturingssysteem *, dichtstbijzijnde toegangspunt, verbindingsprestaties, gebruikte bandbreedte en meer.

openmeshfacebook_160

FACEBOOK CHECK-IN

Laat uw klanten uw Facebook-pagina "inchecken" en "liken" met Facebook Wi-Fi. Eenmaal verbonden, kunnen gebruikers worden omgeleid naar elke pagina die u kiest. Klik hier voor meer informatie over de facebook integratie.

cloudtrax-nocost_160

GEEN TERUGKOMENDE KOSTEN

Andere cloudnetwerken vragen niet alleen veel geld voor de initiële hardware, maar u moet ook terugkerende licenties kopen om uw access point draaiende te houden. Bij cloudtrax is alles gratis.

6_160

VOUCHERS

CloudTrax biedt ook de mogelijkheid om vouchers te genereren voor de respectievelijke gebruikers. Zo kan de beheerder de betreffende gebruiker een ticket geven met daarin de inloggegevens. Indien gewenst kunnen gebruikers deze vouchers ook via PayPal kopen op de welkomstpagina. De vouchers kunnen worden ontworpen binnen de cloud portal

8_160

VEILIG EN BETROUWBAAR

Open-Mesh is ideaal voor omgevingen waar beveiliging voorop staat: gegevens worden niet naar de cloudservers gestuurd. Een ingebouwde firewall voorkomt dat gebruikers op het openbare netwerk elkaar of uw bekabelde netwerk kunnen zien. Voor nog meer veiligheid kunnen een of beide SSID's worden voorzien van een WPA-sleutel.

9_160

BEWEZEN BETROUWBAARHEID

De cloudcontroller draait in de veilige en betrouwbare EC2-datacenters van Amazon met een uptime van meer dan 99,9%. Amazon houdt de cloudcontroller actief wanneer u deze nodig heeft. Zelfs als uw apparaten de verbinding met de cloudcontroller verliezen, heeft dit geen invloed op uw netwerk. Dat komt doordat er geen netwerkverkeer door de cloudcontroller gaat.

10_160

GEAUTOMATISEERDE STORINGSMELDINGEN.

Geen tijd om de netwerkstatus dagelijks te controleren? Maak je geen zorgen. Als een toegangspunt uitvalt en niet binnen een uur terug online komt, stuurt CloudTrax u (en iemand anders die u aanwijst) automatisch een e-mail over de storing. Storingswaarschuwingen zijn eenvoudig aan en uit te zetten en houden u op de hoogte van de werking van uw draadloze netwerk.

11_160

TOEZICHT HOUDEN

CloudTrax is een cloudgebaseerde netwerkcontroller met gratis iOS- en Android-apps, zodat u uw netwerken onderweg in de gaten kunt houden. U krijgt rapporten over gebruikersverkeer, knooppuntstatus en mesh-snelheid, allemaal vanaf uw smartphone of tablet. Voor meer controle kunt u ook gewoon inloggen op cloudtrax.com vanuit elke browser op elk apparaat. Download de mobiele app uit de Apple AppStore of de Android PlayStore.