31-01-2024 Laatste mogelijkheid voor Open Mesh-migraties!

Zoals al eerder gemeld zou men na 31-12-2023 geen Open-Mesh units meer kunnen migreren naar Plasma-Cloud. Aangezien het ondertussen 2024 is geworden, is het dus op dit moment niet meer mogelijk.

Echter er hebben zich toch nog een aantal bedrijven bij ons gemeld die na de deadline gevraagd hebben om toch nog te migreren. Ook waren er een aantal bedrijven die de migraties al wel waren begonnen maar die e.a.a. nog niet volledig hadden afgerond. We hebben hierop contact opgenomen met Plasma-Cloud en we hebben het voor elkaar gekregen dat ze de mogelijkheid van de migratie mogelijkheid speciaal voor ons nog heel kort even open gaan zetten.

Naar verwachting zal begin volgende week de migratie wizard weer zichtbaar zijn in de plasma-cloud console.

Klanten kunnen t/m 23-01-2024 nog mac adressen bij ons aanleveren die men wil migreren naar plasma-cloud. Dit moet dus gebeuren voordat je überhaupt de migratie kan starten. Bel ons voor de voorwaarden en wacht niet tot het laatste moment !

Klanten kunnen dan t/m 31-01-2024 nog migraties daadwerkelijk uitvoeren. Na deze datum is het definitief gebeurd. Alle Open-Mesh units moeten op die datum online zijn geweest in plasma-cloud om na deze datum te kunnen gebruiken binnen Plasma-Cloud.

Laat ons u helpen uw Open-Mesh-netwerken vóór 31-01-2024 naar Plasma-Cloud te migreren en de levensduur van uw bestaande implementaties te verlengen. Met onze expertise en begeleiding ervaart u de voordelen van een moderne Wi-Fi oplossing. Wacht niet tot het te laat is, upgrade nu en maak uw netwerk toekomstbestendig. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie

Zodra u uw netwerken naar Plasma-Cloud heeft gemigreerd, kunt u in de toekomst eenvoudig upgraden naar nieuwere Plasma-Cloud hardware. En dat is nog niet alles: Plasma-Cloud staat op het punt een aantal opwindende nieuwe producten uit te brengen, waaronder Wi-Fi 6E-accesspoints, een nieuwe range switches en een grote firmware-update die WPA3 en andere geweldige functies bevat. Houd uw mailbox in de gaten.

Update 08-01-2024
Normaal gesproken heeft u toegang tot de plasma-cloud-console via https://console.plasma-cloud.com
Om de migratiewizard te kunnen zien en te gebruiken, heeft u een tijdelijke url nodig: https://migrate.console.plasma-cloud.com
Deze url werkt niet meer per 31-01-2024