De MR900 is nu leverbaar

De MR900 is een dualband 2.4GHz & 5GHz accesspoint en werkt met 3×3 MIMO, 900 Mbps. Met de introductie van dit model heeft openmesh nu ook een accesspoint voor de twee frequentie banden in één compacte behuizing.
Met deze unit is er support voor legacy 2.4GHz apparaten, en kunnen apparaten met 5GHz support ook optimale verbinding opzetten. De 5GHz band heeft minder last van interferentie. Perfect voor high-traffic gebieden zoals cafés, lobby’s, conferentie ruimtes. etc. De unit heeft 6 interne antenne’s en met de 3×3 MIMO kunnen ook hoge wifi snelheden gehaald worden (450mbps+450mbps).
De unit wordt ook met de 5xx firmware geleverd wordt, waardoor alle 5xx functionaliteit (als facebook login, Layer 7 Deep Packet Inspection, OS fingerprinting,…) ook gratis beschikbaar is op de MR900.
Verder heeft de unit een gigabit aansluiting en er is ook een outdoor behuizing verkrijgbaar waardoor deze ook voor buitenlocaties ingezet kan worden. De MR900 kan in één cloudtrax netwerk gecombineerd worden met andere OM2P/OM5P units.
De unit kan van stroom worden voorzien via een direct aangesloten power supply of via een standaard 802.3af PoE switch (MR900 werkt niet samen met de openmesh passieve POE injectors).
Klik hier voor een datasheet van de MR900.